featured image

Over ons

Met Boonstra Transport maakt u kennis met een modern kwaliteitsgericht familiebedrijf met een lange historie. Reeds in de jaren twintig van de vorige eeuw kochten de grondleggers van het bedrijf de eerste vrachtauto. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een goed georganiseerde en strak geplande logistieke dienstverlener met ruim 100 trekkende eenheden en bijna 150 medewerkers.

Dankzij de modernste vormen van automatisering, communicatiemiddelen, efficiënte planning, goed opgeleide medewerkers en moderne voertuigen (voorzien van de schoonste euronormen) klopt er nog steeds een betrokken transporteurshart. De derde generatie runt momenteel het transportbedrijf, terwijl de vierde generatie klaargestoomd wordt om het stokje over te nemen.

Niet voor niets kenmerkt de kwaliteitsgerichte onderneming zich als de betere in de transportbranche met de slogan: ‘Topsport in Transport’

Inmiddels worden jaarlijks circa 12 miljoen kilometers afgelegd voor een trouwe en hechte klantenkring. ‘Flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency’ vormen de basis voor een gestage en gezonde groei.

De service van Boonstra Transport omvat o.a. 24-uurs leveringen en levering aan huis, eventueel met een meeneem-heftruck.

Boonstra Transport B.V. is gecertificeerd volgens ISO 9001-2015, TAPA TSR 1-2020,  SKAL & GMP+ B3 en B4.

Certificeringen