featured image

Online Services

Graag vertellen wij u iets meer over de online services welke wij beschikbaar hebben voor onze relaties.
Onze website is een bron van informatie voor veel vragen welke u mogelijk heeft over ons bedrijf. Hier vermelden we bijvoorbeeld ook de actuele dieselolietoeslag (dot) en kunt u vele documenten vinden zoals vergunningen, certificaten en verzekeringsdekkingen.

Indien u transporten bij ons boekt kunnen wij u middels inlogcodes toegang verstrekken tot ons systeem. U kunt dan de status van uw opdrachten volgen. Dit systeem wordt gedurende de dag ook steeds gecorrigeerd nadat de betreffende auto een adres op de route heeft aangedaan. Zo kunt u zeer nauwkeurig zien wanneer uw goederen worden geladen of gelost.
Dezelfde service kunnen we verstrekken aan de ontvangende partij. Indien gewenst wordt een track & trace link naar het mailadres van de ontvanger verstuurd.

Warehouse
Indien u goederen bij ons laat opslaan dan is een vergelijkbare service mogelijk. Via inlogcodes kunt u de actuele voorraad zien van de goederen welke bij ons zijn opgeslagen.

Digitale vrachtbrief
Inmiddels hebben wij een geslaagde proef gedaan met het gebruik van de digitale vrachtbrief. Wij zijn overtuigd van het feit dat dit de toekomst heeft. Op dit moment is het wachten op de inspanningen van sommige landen, waarvan Duitsland de belangrijkst is, om in te stemmen met deze nieuwe applicatie. Als het zover is, zal de juridische kant ook afgedekt zijn. Voor de landen die inmiddels wel toestemming hebben gegeven kunnen wij deze service reeds aanbieden.

 

U vind onze Online Services via deze link.

Certificeringen