• Benelux
 • Internationaal
 • Warehousing
 • Benelux

  Boonstra beschikt over een fijnmazig distributienet in de Benelux, waarbij levering binnen 24 uur en levering aan huis tot de mogelijkheden behoren. Hiervoor is een wagenpark beschikbaar dat grotendeels is uitgerust met laadklep of een meeneemheftruck (Kooi-aap). Deelzendingen worden door goed opgeleid personeel met zorg gegroupeerd in onze distributieloods te Haulerwijk, zodat er optimale routes kunnen worden samengesteld. Om 24 uurs leveringen te kunnen garanderen wordt er in onze loodsen gewerkt in een 2-ploegendienst.

 • Internationaal

  Boonstra Transport is thuis in geheel West-Europa. Om uw wensen voor het tijdig en correct afleveren (in eigen beheer) te garanderen is op een aantal landen de nadruk gelegd. Voor het internationaal vervoer heeft Boonstra Transport de afgelopen jaren geïnvesteerd in lichtgewicht en milieuvriendelijke wagens zodat een maximaal gewicht geladen kan worden en de optimale route gereden kan worden.

 • Warehousing

  Boonstra Transport beschikt over een 3,5 hectare groot bedrijfsterrein met ruim 7500 m2 op- en overslag loodsen. Naast de dagelijkse verwerking van routes, worden er warehouse activiteiten ontplooid. Niet alleen het voorraadbeheer is bij Boonstra Transport in vertrouwde handen, ook kunnen toegevoegde activiteiten worden aangeboden (ompakken, herverpakken, merken etc.). Bovendien beschikt Boonstra Transport over de mogelijkheid uw goederen verwarmd op te slaan.

Extranet

Inloggen
Wachtwoord vergeten
Sluiten