featured image

Transport

Boonstra is een kwaliteitsgericht familiebedrijf met een breed inzetbaar wagenpark en een missie om haar relaties zoveel mogelijk te ontzorgen.

 

Om onze opdrachtgevers van transport van de hoogste kwaliteit te voorzien, zijn wij thuis in een ruim assortiment aan transportdiensten. Hierbij valt te denken aan Benelux distributie met levering aan huis binnen 24 uur, internationaal transport, transport met speciaal ontwikkelde afzetcontainers, beveiligd transport, sierteelt transport en nog veel meer. In het realiseren van al onze transportdiensten maken wij gebruik van de modernste en milieuvriendelijkste voertuigen.

Gras laden

Benelux distributie

Boonstra beschikt over een fijnmazig distributienet in de Benelux, waarbij levering binnen 24 uur en levering aan huis tot de mogelijkheden behoren.

Lees meer
Container kippen alu

Afzetcontainers

Boonstra is gespecialiseerd in (inter)nationaal transport met afzetcontainers. Boonstra Transport heeft hiervoor verschillende types containers ontwikkeld.

Lees meer
Secured transport

Beveiligd transport

Boonstra biedt beveiligd vervoer als specialisatie in het transport aan. Dit betreft het vervoeren van goederen welke extra aandacht nodig hebben.

Lees meer
File Alpen

Internationaal

Boonstra is sinds jaar en dag thuis in geheel Europa. 

Lees meer
58374224_1866387323467426_9046846372728274944_o.jpg

Sierteelt vervoer

Boonstra heeft zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare partner in het sierteelt vervoer.

Lees meer
Kade truck

Normaal transport

Het normale transport is de hoofdactiviteit van Boonstra. Levertijden variëren van 1 tot 72 uur.

Lees meer
Boonstra Transport 09_2.JPG

Brandstoftoeslag

Door de sterk fluctuerende brandstofprijzen heeft Boonstra besloten om gebruik te maken van een wekelijks variabele brandstoftoeslag. 

Lees meer
Certificeringen